1 abonnement per eigenaar !

Vanouds hoort bij ieder monument een apart abonnement. Dat gaat veranderen. Met ingang van 2017 hoort een abonnement bij een eigenaar, ongeacht het aantal monumenten dat hij heeft aangemeld.

Met deze verandering willen we het u gemakkelijk maken. Zonder de rompslomp en kosten van afzonderlijke abonnementen kunnen eigenaren van meerdere monumenten al hun objecten – ook nieuwe – laten inspecteren. Groot of klein, gebouwd of groen. En ongeacht of het gaat om een complete inspectie, een tussentijdse inspectie met klein herstel, of uitsluitend een praktisch onderhoudsadvies. Ter illustratie enkele voorbeelden van de nieuwe aanpak.

  • Voorbeeld 1
    Een stichting met 3 molens heeft nu 3 abonnementen. Met ingang van 2017 volstaat 1 abonnement.
  • Voorbeeld 2
    Van een kerkgebouw is de toren in het bezit van de burgerlijke gemeente en het schip in het bezit van de kerkelijke gemeente. Beide eigenaren hebben een abonnement. Dat blijft zo. Het gaat immers om verschillende eigenaren.
  • Voorbeeld 3
    Een landgoed met 1 hoofdgebouw en 2 bouwhuizen heeft nu 3 abonnementen. Dat wordt teruggebracht naar 1 abonnement en… de monumentale tuinaanleg kan er zonder extra abonnementskosten aan worden toegevoegd, net als de monumentale bruggen en hekken in deze aanleg.
Deel dit artikel: LinkedIn Google+