Jong talent welkom!

Ben je geïnteresseerd in onderhoud en restauratie van monumenten? Volg je MBO- of HBO-Bouwkunde of heb je net je diploma? Dan is onze 2-jarige leerwerkplek geknipt voor jou! Het is dé manier om je monumentenkennis te verbreden en verdiepen.

Wat ga je doen?

Samen met ervaren Monumentenwachters ga je op inspectie. Zij leren je over de schades die je ziet, wat de oorzaak is en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Jij helpt bij het herstel van kleine schades en bij het opstellen van rapportages.

Wat bieden we?

Je werkweek bestaat uit 4* dagen van 9 uur verspreid in het noorden van het land. De andere dagen kan je benutten voor een vervolgopleiding naar eigen keuze**. Je krijgt tijdelijke contracten met een goed salaris plus reiskostenvergoeding, opleidingskosten zijn voor eigen rekening.

Belangstelling?

Mail je gegevens en waarom je belangstelling hebt naar info@m-no.nl. Ervaring met Office 365 en autoCAD is een aanbeveling en heb je hoogtevrees, dan kom je niet in aanmerking.

 

* 3 dagen van 9 uur is ook mogelijk, het salaris wordt dan evenredig lager

** de meest geschikte basisopleiding wordt gegevens op ROC De Friese Poort in Drachten (niveau 4), voor meer informatie kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met Egbert Teeninga (06 33 74 85 73); andere geschikte mogelijkheden zijn:

Monumentenprofessional bouwhistorie of restauratie

Specialisatie transformeren en herbestemmen

Specialisatie innovatief en energiebesparend restaureren

 

Deel deze kans: