Jong talent welkom!

Ben je geïnteresseerd in onderhoud en restauratie van monumenten? Volg je MBO- of HBO-Bouwkunde of heb je net je diploma? Of heb je een aantal jaren ervaring in de uitvoering? Dan is onze 2-jarige leerwerkplek geknipt voor jou! Het is dé manier om je monumentenkennis te verbreden en verdiepen.

Wat ga je doen?

Samen met een ervaren Monumentenwachter ga je op inspectie. De Monumentenwachters leren je over de schades die je ziet, wat de oorzaak is en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Je helpt bij het herstel van kleine schades en bij het opstellen van rapportages.

Wat bieden we?

Je werkweek bestaat uit 3 of 4 dagen van 9 uur verspreid in het noorden van het land. De andere dagen kan je benutten voor een vervolgopleiding naar eigen keuze*. Je krijgt tijdelijke contracten met een goed salaris plus reiskostenvergoeding. Opleidingskosten zijn voor eigen rekening.

Welke opleiding?

De meest geschikte basisopleiding is Professional Restauratie. Deze wordt gegeven door het NCE (Nationaal Centrum erfgoedopleidingen) in Amersfoort. Voor meer informatie kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met Agnes van Alphen. Goede mogelijkheden voor verbreding en verdieping van je opleiding zijn: Bouwhistorie en restauratieTransformeren en herbestemmenInnovatief en energiebesparend restaureren of Groen erfgoed.

Belangstelling?

Mail je gegevens en waarom je belangstelling hebt naar info@monumentenwachtdrenthe.nl.  Ervaring met Office 365 en autoCAD is een aanbeveling. Heb je hoogtevrees, dan kom je niet in aanmerking.

 

Deel deze kans:      

 

Deel dit artikel: LinkedIn Google+