Nieuwe tarieven 2023

Helaas moeten ook wij melden dat onze tarieven in 2023 zullen stijgen. Met de oplopende salariskosten, de hoge brandstofprijzen en de nog steeds stijgende energielasten, zijn ook wij genoodzaakt onze tarieven aan te passen.

Al decennia lang kunnen wij de uurtarieven van onze adviserende gespecialiseerde Monumentenwachters voor u aanbieden tegen het tarief van de uitvoerende partijen, omdat wij subsidie ontvangen van onze provincie. Echter, de provincie kan de subsidie niet zo snel mee verhogen als onze lasten toenemen. Dit maakt dat wij dit jaar een wat grotere stijging doorvoeren dan u wellicht van ons gewend bent. Wel houden we voor u onze jaarlijkse abonnementsgelden en voorrijkosten op hetzelfde niveau.

Onze producten- en tarieven vindt u hier terug: product- en tariefoverzicht 2023.

Nieuwsbrief

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten op het gebied van erfgoed in Drenthe? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! Laat hier uw gegevens achter en u zult periodiek onze nieuwsbrief in uw email inbox ontvangen.

Nieuwsbrief januari 2022 _ special fusie

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief juni 2022 _ special jaarverslag 2021

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief oktober 2022 _ special meerjarenbeleidsplan 2022 – 2026

Extra nieuwsbrief november 2022 _ meerjarenbrief cultuur OCW 2023 – 2025

Social media

Volgt u ons al op de sociale media?

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

Subsidie- en Fondsenoverzicht

Periodiek werken wij ons subsidie- en fondsenoverzicht voor u bij. U kunt hier de meeste recente versie vinden.

Jaarverslag

Elk jaar levert Monumentenwacht Drenthe een jaarverslag op. Het jaarverslag geeft een overzicht van de werkzaamheden uitgevoerd door de Monumentenwacht in het afgelopen kalenderjaar en geeft daarnaast ook inzage in de reikwijdte en het bereik van de Monumentenwacht.

Per 1 januari 2022 is Monumentenwacht Noord & Oost gefuseerd met stichting Monumentenwacht Overijssel I Flevoland in Stichting Monumentenwacht de vier provinciën F D F O, van waaruit ons deskundige en onafhankelijke werk wordt uitgevoerd.

Het jaarverslag over uitvoeringsjaar 2022 is daarom een samengesteld jaarverslag waarin, naast Monumentenwacht Drenthe, ook de Monumentenwacht Flevoland, Fryslân en Overijssel een plek hebben gevonden. Net als de Groene en Archeologische Monumentenwacht en onze ‘plus’ op de reguliere werkzaamheden: Monumenten Advies Oost.

Het jaarverslag van 2022 kunt u hier lezen

Beleidsplan ‘De kracht van de wacht: samen sterk!’ 2022 – 2026

Medio 2022 heeft stichting Monumentenwacht de vier provinciën F D F O, moederorganisatie achter stichting Monumentenwacht Drenthe, een meerjarenbeleidsplan opgesteld met daarin de speerpunten voor de periode 2022 – 2026.

Het meerjarenbeleidsplan 2022-2026 kunt u hier lezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op, middels: . Bedankt!